OBVESTILO OBISKOVALCEM (28.10.2021)

28. 10. 2021

Spoštovani obiskovalci,

zaradi vse slabše epidemiološke slike v Sloveniji oziroma velikega porasta okužb v lokalnem okolju vse obiskovalce naših stanovalcev prosimo, da dosledno upoštevajo vse ukrepe za preprečevanje širjenja  okužb (upoštevanje pogoja PCT, dosledno razkuževanje, pravilno nameščena maska ves čas obiska).

V Domu  počitka Mengeš in enoti v Trzinu zaenkrat ne beležimo okužb s Covid- 19, so pa v porastu respiratorna obolenja, zato vse obiskovalce prosimo, da na obisk prihajate zdravi, brez kakršnikoli znakov obolenj ali prehlada, še posebej pa odsvetujemo obisk otrokom in mlajšim osebam.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

 

Ekipa Doma počitka Mengeš in enote v Trzinu

Zadnja obvestila

OBVESTILO OBISKOVALCEM (7.12.2021)

07. 12. 2021

Spoštovani svojci in ostali obiskovalci,

z veseljem vas obveščamo, da trenutno v Domu počitka Mengeš in v enoti Trzin ni nobenega primera okužbe z virusom SARS-Cov-2, niti med stanovalci niti med zaposlenimi.

V želji, da bi tako ostalo tudi naprej, vas naprošamo, da spoštujete in upoštevate navodila in nasvete za varen potek obiskov (pravilno nameščena kirurška maska, skrbno razkuževanje, izogibanje tesnim stikom itd.) ter svoj obisk preložite, če se slabo počutite ali sumite, da ste bili pred kratkim v stiku z okuženo osebo.

Preberite več

OBVESTILO OBISKOVALCEM (24.11.2021)

24. 11. 2021

Spoštovani svojci in ostali obiskovalci,

obveščamo vas, da je stanje v Domu počitka Mengeš nespremenjeno, saj med stanovalci in zaposlenimi nismo zabeležili novih okužb z virusom SARS-Cov-2. Dve okužbi pa sta bili potrjeni pri stanovalcih v Enoti Trzin. V obeh enotah še nadalje skrbno spremljamo zdravstveno stanje tako stanovalcev kot zaposlenih in po potrebi nemudoma ukrepamo.

Preberite več

OBVESTILO OBISKOVALCEM (16.11.2021)

16. 11. 2021

Spoštovani obiskovalci,

obveščamo vas, da je v Domu počitka Mengeš prišlo do okužbe z virusom SARS-CoV-2 pri treh zaposlenih. Pri stanovalcih trenutno nismo zabeležili okužbe.

Okužbo smo zabeležili tudi v Enoti Trzin, in sicer pri enem stanovalcu.

Z željo, da čim bolj zamejimo oziroma preprečimo vdor virusa v dom, vas prosimo, da še nadalje upoštevate vsa navodila in priporočila za preprečevanje in zajezitev okužb z virusom SARS-CoV-2

Preberite več