Obvestilo svojcem (16.3.2020)

16. 03. 2020

Dragi svojci,

kot ste že seznanjeni, smo zaradi naraščajočega števila okuženih s koronavirusom širom Slovenije in skladno z navodili NIJZ zaprli vrata našega doma. Naši stanovalci se trenutno počutijo dobro, njihovo zdravstveno stanje je stabilno. Seveda pogrešajo družbo svojcev, čeprav skušajo razumeti trenutno situacijo. Zavedamo se, da  se osebnega stika ne da nadomestiti, vendar lahko kljub vsemu polepšate dan našim stanovalcem s pismom ali telefonskim klicem. V Domu izvajamo vse predpisane preventivne ukrepe in na njih opozarjamo tudi naše stanovalce. Tako zaposleni, kot stanovalci upamo, da se razmere čim prej umirijo in zopet odpremo vrata.

Za informacije v zvezi z zdravstvenim stanjem vaših svojcev lahko pokličete med 12. in 13. uro v ambulanto Doma počitka Mengeš  na tel. številko 01 723 78 95 ter v ambulanto enote v Trzinu na tel. št. 01 560 94 44.

 

Hvala vsem za pomoč in podporo, ki nam jo dnevno izražate.

 

Direktorica

Lidija Krivec Fugger, univ.dipl.soc.del.

Zadnja obvestila

OBVESTILO OBISKOVALCEM (7.12.2021)

07. 12. 2021

Spoštovani svojci in ostali obiskovalci,

z veseljem vas obveščamo, da trenutno v Domu počitka Mengeš in v enoti Trzin ni nobenega primera okužbe z virusom SARS-Cov-2, niti med stanovalci niti med zaposlenimi.

V želji, da bi tako ostalo tudi naprej, vas naprošamo, da spoštujete in upoštevate navodila in nasvete za varen potek obiskov (pravilno nameščena kirurška maska, skrbno razkuževanje, izogibanje tesnim stikom itd.) ter svoj obisk preložite, če se slabo počutite ali sumite, da ste bili pred kratkim v stiku z okuženo osebo.

Preberite več

OBVESTILO OBISKOVALCEM (24.11.2021)

24. 11. 2021

Spoštovani svojci in ostali obiskovalci,

obveščamo vas, da je stanje v Domu počitka Mengeš nespremenjeno, saj med stanovalci in zaposlenimi nismo zabeležili novih okužb z virusom SARS-Cov-2. Dve okužbi pa sta bili potrjeni pri stanovalcih v Enoti Trzin. V obeh enotah še nadalje skrbno spremljamo zdravstveno stanje tako stanovalcev kot zaposlenih in po potrebi nemudoma ukrepamo.

Preberite več

OBVESTILO OBISKOVALCEM (16.11.2021)

16. 11. 2021

Spoštovani obiskovalci,

obveščamo vas, da je v Domu počitka Mengeš prišlo do okužbe z virusom SARS-CoV-2 pri treh zaposlenih. Pri stanovalcih trenutno nismo zabeležili okužbe.

Okužbo smo zabeležili tudi v Enoti Trzin, in sicer pri enem stanovalcu.

Z željo, da čim bolj zamejimo oziroma preprečimo vdor virusa v dom, vas prosimo, da še nadalje upoštevate vsa navodila in priporočila za preprečevanje in zajezitev okužb z virusom SARS-CoV-2

Preberite več