Obvestilo svojcem (16.4.2021)

16. 04. 2021

Spoštovani,

glede na trenutne epidemiološke razmere v Sloveniji bodo obiski v Enoti Doma počitka Mengeš v obdobju od 19. 4. do 2. 5. 2021 potekali nekoliko omejeno, in sicer ima lahko vsak stanovalec največ 3 obiske na teden. Na obisk lahko pride ena zdrava oseba na dan, z izjemo, ko gre za skupno gospodinjstvo. Čas obiska je omejen na 1 uro.

Obiski so možni ob predhodni najavi po e-pošti (sprejem@dpm.si) ali po telefonu na:

  • ENOTA MENGEŠ: 01 723 72 28 (pokličite med 8. in 10. uro vsaj 1 dan prej)

Obiski bodo potekali od ponedeljka do petka med 9. in 11. uro in med 13. in 16. uro. Ob sobotah, nedeljah in praznikih so obiski možni med 9. in 11. uro.

Obisk izven termina je možen v izjemnem primeru (npr. poslabšano zdravstveno stanje stanovalca), vendar samo ob predhodnem dogovoru z ambulanto doma.

Stanovalec lahko v spremstvu svojcev ob predhodni najavi tudi odide v domače okolje.

Ob obiskih je treba v skladu s priporočili obvezno uporabljati zaščitne ukrepe (kirurška maska, razkuževanje, ustrezna razdalja). Vsak obisk se evidentira, zato je treba ob prihodu v dom izpolniti tudi vprašalnik za spremljanje epidemioloških razmer in zdravstvenega stanja obiskovalcev. Obiske mladoletnih oseb in otrok odsvetujemo.

Da ostanete zdravi, vam želi

ekipa Doma počitka Mengeš

Zadnja obvestila

OBVESTILO OBISKOVALCEM (7.12.2021)

07. 12. 2021

Spoštovani svojci in ostali obiskovalci,

z veseljem vas obveščamo, da trenutno v Domu počitka Mengeš in v enoti Trzin ni nobenega primera okužbe z virusom SARS-Cov-2, niti med stanovalci niti med zaposlenimi.

V želji, da bi tako ostalo tudi naprej, vas naprošamo, da spoštujete in upoštevate navodila in nasvete za varen potek obiskov (pravilno nameščena kirurška maska, skrbno razkuževanje, izogibanje tesnim stikom itd.) ter svoj obisk preložite, če se slabo počutite ali sumite, da ste bili pred kratkim v stiku z okuženo osebo.

Preberite več

OBVESTILO OBISKOVALCEM (24.11.2021)

24. 11. 2021

Spoštovani svojci in ostali obiskovalci,

obveščamo vas, da je stanje v Domu počitka Mengeš nespremenjeno, saj med stanovalci in zaposlenimi nismo zabeležili novih okužb z virusom SARS-Cov-2. Dve okužbi pa sta bili potrjeni pri stanovalcih v Enoti Trzin. V obeh enotah še nadalje skrbno spremljamo zdravstveno stanje tako stanovalcev kot zaposlenih in po potrebi nemudoma ukrepamo.

Preberite več

OBVESTILO OBISKOVALCEM (16.11.2021)

16. 11. 2021

Spoštovani obiskovalci,

obveščamo vas, da je v Domu počitka Mengeš prišlo do okužbe z virusom SARS-CoV-2 pri treh zaposlenih. Pri stanovalcih trenutno nismo zabeležili okužbe.

Okužbo smo zabeležili tudi v Enoti Trzin, in sicer pri enem stanovalcu.

Z željo, da čim bolj zamejimo oziroma preprečimo vdor virusa v dom, vas prosimo, da še nadalje upoštevate vsa navodila in priporočila za preprečevanje in zajezitev okužb z virusom SARS-CoV-2

Preberite več