Obvestilo svojcem (18.1.2021)

18. 01. 2021

Obiski v Enoti Mengeš

Stanje, povezano s COVID-19, se v Domu počitka Mengeš počasi umirja. Zato z veseljem sporočamo, da bodo od srede, 20. 1. 2021, v enoti Mengeš spet mogoči obiski, razen v rdeči coni.

Obiski bodo mogoči ob predhodni najavi na sprejem@dpm.si ali na telefonsko številko (od ponedeljka do petka) 01 723 72 28 med 8. in 10. uro.

Obiski bodo potekali kot pred prekinitvijo: omejeni bodo na 15 minut na stanovalca na teden (oz. na 14 dni). Potekali bodo od ponedeljka do petka med 9. in 11. uro in med 13. in 16. uro ter bodo razdeljeni po oddelkih oz. conah.

Obisk izven termina je možen v izjemnem primeru (npr. poslabšano zdravstveno stanje stanovalca), vendar samo ob predhodnem dogovoru z ambulanto ali socialno službo doma.

Ob obiskih je treba v skladu s priporočili obvezno uporabljati zaščitno opremo, ki jo bomo priskrbeli v domu. Ob obisku prosimo, da obiskovalci vzdržujejo fizično razdaljo do stanovalca. Dovoljen je obisk ene zdrave osebe, vsak obisk se evidentira. Ob prihodu v dom je treba izpolniti tudi vprašalnik za spremljanje epidemioloških razmer in zdravstvenega stanja obiskovalcev. Obiske mladoletnih oseb in otrok odsvetujemo.

 

Želimo vam vse dobro in ostanite zdravi.

Ekipa Doma počitka Mengeš