Obvestilo svojcem (9.10.2020)

09. 10. 2020

Spoštovani svojci in ostali prijatelji,

obveščamo vas, da ostaja naš dom zaradi poslabšanja epidemiološke slike v okoliških občinah in celotni državi do nadaljnjega zaprt za obiske. Prav tako niso dovoljeni izhodi stanovalcev.

Pri stanovalcih do sedaj nismo evidentirali okužbe s koronavirusom. Prav tako od zadnjega obvestila nismo zabeležili okužb pri zaposlenih.

Stanovalci se počutijo dobro. Aktivnosti zanje še naprej v večini izvajamo individualno, postopoma pa bomo pričeli s posameznimi aktivnostmi v manjših skupinah.

Če bi se komurkoli zdravstveno stanje poslabšalo, vas bomo o tem nemudoma individualno obvestili. Če želite stanovalcem dostaviti priboljške, jih lahko pustite v recepciji doma. Priboljški naj bodo ustrezno označeni z imenom in priimkom. Kontakti s stanovalci so možni na že ustaljen način (videoklic in telefon), in sicer po predhodnem dogovoru s socialno službo doma. Za vse informacije o zdravstvenem stanju stanovalcev se lahko obrnete na ambulanto.

V domu se bomo z vso skrbnostjo še naprej trudili, da se bodo stanovalci počutili dobro in da bodo to obdobje, za katerega si vsi želimo in upamo, da kmalu mine, preživeli čim bolje.

Hvala vam za razumevanje in potrpljenje.

Ekipa Doma počitka Mengeš in Enote Doma v Trzinu.