OBVESTILO OBISKOVALCEM (4.1.2022)

04. 01. 2022

Spoštovani svojci in ostali obiskovalci,

obveščamo vas, da smo od 31. decembra 2021 pri stanovalcih v Enoti Trzin zabeležili le še eno novo okužbo s koronavirusom, kar nas navdaja z upanjem, da se  epidemične razmere postopoma umirjajo. Nekaj stanovalcev je že zaključilo bivanje v rdeči coni in se vračajo v svoje sobe. V Enoti Mengeš nismo zabeležili okužb med stanovalci ali zaposlenimi, zato tam delo poteka po ustaljenem ritmu.

Z namenom, da dokončno zajezimo širjenje okužb v Enoti Trzin, podaljšujemo začasen ukrep prepovedi obiskov za obdobje enega tedna, torej do ponedeljka, 10. 1. 2022.

Stanovalcem, ki so še v rdeči coni in nimajo svojih mobilnih telefonov, bomo na vašo željo omogočili telefonski pogovor na telefonski številki 070 157 008 (med 11.30 in 13.30 uro). Ob morebitnih spremembah zdravstvenega stanja stanovalcev vas bomo osebno obvestili..

S stanovalci izven rdeče cone se lahko pogovorite tudi preko videoklica, prosim pa vas, da željo po tem sporočite na elektronski naslov sprejem@dpm.si.

Organizacija in izvajanje dela po conah zahteva dodaten čas in razporeditev kadra, zato vas vljudno prosimo, da za informacije o počutju in zdravstvenem stanju stanovalcev pokličete v ambulanto doma le v času, ki je za to predviden (med 12.30 in 13.30 uro). Prosimo vas za razumevanje in potrpežljivost, saj je klicev res veliko.

Hvala vam, ker spoštujete ukrepe in nas podpirate.

Lepo vas pozdravljamo.

Ekipa Doma počitka Mengeš in Enote Trzin.