Obvestilo svojcem (17.11.2020)

17. 11. 2020

Enota Mengeš

Z veseljem vam sporočamo, da se je od zadnjega obvestila v svoje sobe vrnilo še 10 stanovalcev, ki so uspešno preboleli okužbo s koronavirusom. Stanovalci so v dobrem zdravstvenem stanju.

 Glede na klinično stanje nadaljujemo z jemanjem brisov. Včeraj smo jih odvzeli pri 10 stanovalcih, od tega sta bila dva pozitivna.

 V Enoti Mengeš imamo tako trenutno 48 stanovalcev pozitivnih na okužbo s koronavirusom. Vsi se dobro počutijo in nimajo hujših simptomov, zato upamo in si želimo, da se bodo lahko kmalu vrnili v svoje sobe.

 O vseh spremembah glede zdravstvenega stanja vaših bližnjih vas bomo še naprej obveščali individualno.

 Dodatne informacije lahko dobite v ambulanti doma, in sicer na telefonskih številkah:

Enota Mengeš:

             Cirila Pančur: 01 330 15 62

             Irena Grilj: 01 330 15 80

Enota Trzin

V Enoti Trzin z današnjim dnem ukinjamo rdečo cono, saj so se v svoje sobe vrnili še zadnji trije stanovalci. Trenutno v Enoti Trzin tako ni več stanovalca, ki bi bil okužen s koronavirusom.

Ob tej priložnosti se iskreno zahvaljujemo županu Petru Ložarju, Občini Trzin in Civilni zaščiti Trzin za vso pomoč, podporo ter za kontejner, ki smo ga ob izbruhu COVID-19 v Enoti Trzin nujno potrebovali. Hkrati se iskreno zahvaljujemo vsem svojcem in prijateljem našega doma za razumevanje in spodbudo.

Zaposleni

Število pozitivnih na okužbo s koronavirusom se zmanjšuje tudi med zaposlenimi. Od sedmih odvzetih brisov sta bila nazadnje pozitivna dva.

Pozdravljamo vas z željo, da skupaj z vami čim prej prebrodimo to zahtevno obdobje in da ostanete zdravi!

 

Ekipa Doma počitka Mengeš