OBVESTILO SVOJCEM (27.1.2022)

27. 01. 2022

Spoštovani,

v obeh enotah Doma smo uspeli s pravočasnim ukrepanjem zaustaviti nadaljnje širjenje okužb. V enoti Trzin so tako v rdeči coni še tri osebe, v enoti Mengeš pa sedem.

Pokretnim stanovalcem omogočamo izhode na Domsko dvorišče ali krajše sprehode, močno pa jim odsvetujemo zahajanje v trgovino in lokale ter odhode v domače okolje.

V enoti Trzin bodo od sobote, 29. 1., dalje možni krajši (30-minutni) obiski, seveda ob upoštevanju in spoštovanju vseh varnostnih ukrepov. Obiski bodo med tednom potekali med 9. in 11. uro ter med 14. in 16. uro, ob sobotah in nedeljah pa od 9. do 11. ure.

Ker se v Domu trenutno soočamo z večjim izpadom kadra, vas prosimo, da obiske omejite na enkrat tedensko. Obisk je dovoljen eni zdravi odrasli osebi na dan. Prosimo vas, da se ob vstopu v dom skrbno razkužite in evidentirate s podpisom obrazca. Ves čas obiska uporabljajte svojo zaščitno masko FFP2, ki naj bo pravilno nameščena.

Ker lahko zaradi izredne nalezljivosti različice omikron vsak obisk kljub izpolnjevanju pogoja PCT poveča tveganje za ponoven prenos okužbe na stanovalce, obiskovalce ali zaposlene, vas prosimo, da na obisk pridete le, če ste popolnoma zdravi in v dneh pred obiskom niste bili v visoko tveganem stiku z okuženo osebo.

V enoti Mengeš obiski trenutno še niso možni, o morebitni spremembi pa vas bomo takoj obvestili.

Verjamemo, da bomo s skupnimi močmi lahko najbolje poskrbeli za varnost, zdravje in zadovoljstvo stanovalcev doma.

 

Lepo vas pozdravljamo.

Ekipa Doma počitka Mengeš in enote Trzin